Clone of Over mij

Over mij

Als life-mentor help ik jou bij het creëren van een blijer, rustiger en energieker leven dat bij jou past.

Marije Mast

  • Een snelle, multigepassioneerde out-of-the-box denker met een stel fijn afgestelde voelsprieten.
  • Intens levend, analytisch en verbindend.
  • Gepassioneerd door bewustwording en groei. En… door wiskunde en fysica

Als life-mentor mocht ik reeds velen inspireren en ondersteunen in het creëren van een leven dat bij hen past. Een leven waarin ze vol zelfvertrouwen gaan staan voor wie ze zijn en waaruit ze voldoening halen.

Opleiding en ervaring:

  • Bachelor in de psychologie
  • 10 jaar ervaring met coaching
  • Ervaringsdeskundige hoogbegaafdheid en hoogsensitiviteit
  • Docent communicatie

Doorleefde kennis

Ik smijt je niet met theoretische kennis vanuit een ivoren toren om je oren. Ik help je wel vanuit mijn ervaringsdeskundigheid in o.a. hoogbegaafdheid en hoogsensitiviteit en vanuit kennis en ervaring in de praktijk. I practice what I preach.

Down to earth

Verandering creëren bij jezelf is een proces dat engagement vraagt. En een beroep doet op jouw verantwoordelijkheid en wil tot verandering.Ik bied jou geen wondermethode, die jou belooft dat je morgen in het paradijs leeft. Ik help jou wel bij het opbouwen van skills,… die je een leven lang kan inzetten om richting te geven aan jouw leven, om jezelf terug te vinden in moeilijkere tijden…

Iedereen is uniek

Ik geloof niet in eenheidsworst, wat voor de één werkt, kan voor de ander niet werken. Als life-mentor stap ik een stukje met je mee en help ik jou om jouw rode draad te ontdekken en uit te zoeken wat voor jou werkt.