Over mij

Foto

Ik ben Marije Mast:

  • Out of the box denker
  • Verbinder
  • Bruggenbouwer
  • Wetenschapper
  • Creator

Al van kindsbeen af  ben ik ervan overtuigd en, ik ben dit nog steeds, dat we als mens meer invloed hebben op ons leven en op wie we zijn dan we vaak denken. Deze overtuiging was de aanzet om te gaan onderzoeken hoe wij als mens creator zijn van ons eigen leven. En hoe wij onze ervaringen, en onze werkelijkheid: gedachten, gevoelens, gezondheid… mee vorm kunnen geven. Het leidde er o.a. toe dat ik veel realiseerde waarvan werd gedacht dat ik het nooit zou kunnen. Wat begon als een individuele zoektocht eindigde in een missie. De missie om anderen te helpen een leven te creëren waar ze met plezier voor opstaan.

Doorleefde kennis

Ik smijt je niet met theoretische kennis vanuit een ivoren toren om je oren. Ik help je wel vanuit mijn ervaringsdeskundigheid en vanuit kennis en ervaring in de praktijk.
I practice what I preach.

Down to earth

Verandering creëren bij jezelf is een proces dat engagement vraagt. En een beroep doet op jouw verantwoordelijkheid en wil tot verandering.
Ik bied jou geen wondermethode, die jou belooft dat je morgen in het paradijs leeft. Ik help jou wel bij het opbouwen van skills,... die je een leven lang kan inzetten om richting te geven aan jouw leven, om jezelf terug te vinden in moeilijkere tijden...

Iedereen is uniek

Ik geloof niet in eenheidsworst, wat voor de één werkt, kan voor de ander niet werken. Als consulent stap ik een stukje met je mee en help ik jou om jouw rode draad te ontdekken en uit te zoeken wat voor jou werkt.