Breng je lichaam tot rust

Emoties en stress kunnen zich vastzetten in het lichaam en psychische en lichamelijke klachten veroorzaken zoals: onrust, piekeren, angst, depressieve gevoelens, hoofdpijn/migraine, buikpijn…

Zolang het lichaam dan niet terug tot rust gebracht wordt en het innerlijke stress-systeem terug tot rust komt, blijven klachten vaak aanhouden of keren ze steeds terug en kan het jou belemmeren bij het creëren van jouw leven.

De harmonie-sessie is er speciaal op gericht om het evenwicht in het lichaam terug te herstellen, door het stress-systeem terug tot rust te brengen en het afvoeren van opgeslagen emotionele energie.

Hierbij wordt er een combinatie gebruikt van verschillende technieken: ademhalingsoefeningen, emotional freedom techniques, reiki (GEEN massage)

Verloop van een sessie:

Een sessie start steeds met een kort gesprek, waarin ik peil naar wat er leeft bij jou, zodat de behandeling daarop kan afgestemd worden.

Daarna

Nadien volgt er nog een korte nabespreking over jouw ervaringen en geef ik je nog wat tips en tricks mee om het effect van de behandeling langer vast te houden.

Je kan kiezen tussen een harmonie booster sessie en een harmonie deep dive sessie.

Een afspraak maken

Harmonie-booster

4028
45 minuten
Afspraak maken

Harmonie-deep dive

6542
75 minuten
Afspraak maken

Pakket 6 beurten

210105
Harmonie-booster
12 maanden geldig
Afspraak maken

Pakket 6 beurten

350175
Harmonie-deep dive
12 maanden geldig
Afspraak maken